За нас

 

Официален и ексклузивен вносител за България

 

Официален вносител за България е фирма Ви Би Интернешънъл ООД. От 2017-та година фирмата внася в България продуктите на Swedish Nutra. Благодарение на добрата работа, успяхме да подобрим позиционирането на продуктите с марка Swedish Nutra на българския пазар. През първото полугодие на 2020-та година, бранда бележи изумителни резултати, благодарение на качеството, конкурентната цена, доверието в продуктите, ефективността им и многото доволни клиенти! Наша мисия е да предлагаме само качествени продукти, а всички знаем за безкомпромисното качество на шведските производители.

Всички продукти на Swedish Nutra са :

- 100% натурални

- без ГМО, глутен, ядки, соя и лактоза

- сертификати за изпитване (COA)

- има GMP сертификат

 

 

 

Swedish Nutra - шведски производител, гаранция за качество и произход!

 

*Фабриката на Swedish Nutra AB в Малмьо, Швеция.

 

Swedish Nutra е специализирана шведска компания в производството на течни колагенови добавки и мултивитамини. Всеизвестен факт е, че течността превъзхожда хапчетата и праховете. Течният Колаген е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва 2000 далтона и се усвоява на 100% от организма! В момента продуктите на Swedish Nutra присъстват в цяла Швеция, Европейския съюз, Близкия изток и Азия.

 

Качество и безопасност

 

Всички съставки в шведските продукти на Swedish Nutra са произведени по ISO - GMP стандартите, одобрени са от ЕС и идват от най-реномираните, водещи производители в комплект със сертификати за изпитване (COA). Swedish Nutra отговаря или надвишава всички изисквания на Шведския здравен орган и всички изисквания на ЕС / ЕОБХ. Поддържат се най-високите стандарти за качество. Шведската продукция отговаря на всички изисквания за
Член 4 (ЕГ) 852/2004. Практика за добра хигиена. HACCP анализ и програма за мониторинг на критичните контролни точки е интегрирана в производството на Swedish Nutra. Също така се поема сериозна отговорност за околната среда.
Земята се нуждае от грижи и тук е важно да се отбележи, че Swedish Nutra произвежда своите продукти с нулева стойност на упадък, тоест няма остатъчен материал, тъй като се влагат 100% натурални съставки в своите продукти!