Течен Пробиотик (веган) - /2 броя х 500 мл)

  • Марка: Swedish Nutra®
  • Кат. номер: 2*SKU1018
77,90 лв. 68,00 лв.

 

Нашата чревна флора е изключително чувствителна към нашата диета, начина на живот и промените в нея, както и към различни лекарства и средства за защита. Небалансираната чревна флора може да доведе до много нежелани заболявания. Сега имате възможност да възстановите и поддържате баланса на чревната си флора с помощта на универсална премиум хранителна добавка, която обещава максимално усвояване и ефективност!

Микрокапсулираните пробиотици на Swedish Nutra съдържат 10 милиарда CFU (полезни бактерии) на доза и са предназначени да преминат през стомашните киселини в червата, за да достигнат до тънките черва. Също така съдържа аминокиселината L-глутамин, която поддържа здравето на червата, и витамин С, и двете ключови съставки за имунната система.

Комбинация от четири щама - Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Acidophilius, Lactobacillus Plantarum и Lactobacterus Salivarius за здрава чревна флора и подсилен с витамин С и веган L-глутамин.

Изберете пробиотични щамове, за да: 
  • помогнете за предотвратяване на различни заболявания или намаляване на симптомите на заболявания
  • премахване на токсини
  • подкрепа на имунната система
  • намаляване на умората
  • транспорт на кислород в тялото
  • балансиране на чревната флора
  • защита на клетките от оксидативен стрес

 

Точният състав на продукта в препоръчителната дневна доза от 15 ml:

 

Bifidobacterium lactis (HN019 - 10 mg) - една от най -известните полезни бактерии за нашето тяло. Съществена характеристика на Bifidobacterium lactis е укрепването на имунната система. Укрепва защитния слой на чревните стени и помага да се предотврати навлизането на вредни бактерии в тялото.

 

Микрокапсулиран Lactobacillus Acidophilus - подпомага храносмилателната и имунната система. Може да помогне за намаляване на холестерола, предотврати и намали диарията, подобри симптомите на синдрома на раздразненото черво, помага за лечение и предотвратяване на вагинални инфекции, насърчи загуба на тегло. Също така може да помогне за предотвратяване и намаляване на симптомите на настинка и грип, може да помогне за предотвратяване и намаляване на симптомите на алергия.

 

Микрокапсулиран Lactobacillus Plantarum - за тези, които търсят по-добро здравословно състояние на червата и по-силна имунна система, Lactobacillus plantarum често е естественото средство за избор. Наличен във форма на хранителна добавка и открит в ферментирали храни като кисело зеле, Lactobacillus plantarum е щам на пробиотични бактерии: клас живи микроорганизми, които естествено присъстват във червата ви. Някои привърженици също твърдят, че може да помогне за лечение или предотвратяване на следните здравословни проблеми - безпокойство, диабет, екзема, високо кръвно налягане, висок холестерол, синдром на раздразнените черва (IBS) и възпалителна болест на червата (като болестта на Crohn и улцерозен колит).

 

Микрокапсулиран Lactobacillus Salivarus - Този пробиотик се използва за лечение на астма и алергични кожни заболявания като атопичен дерматит, екземаЛактобацилус salivarius е полезно за лечение на IBS (Раздразнителен черво синдром) като противовъзпалително и за облекчаване на метеоризъм. В клинични проучвания Лактобацилус salivarius е доказано, че потискат про възпалителни цитокини (протеини) и потискат Бактериален свръхрастеж в тънките черва. Това действие води до намаляване на бактериална транслокация.

 

Витамин С (80 mg) - той също е много важен за нашия имунитет, ако не и най-важният витамин, който допълнително засилва антивирусните ефекти и присъства в тялото ни като важен антиоксидант.

 

L-глутамин (50 mg) - комплексният продукт съдържа и L-глутамин, който успокоява храносмилането ни и защитава стомаха ни. Това не само защитава естествените резерви на L-глутамин в нашето тяло, но и го възстановява, така че червата и тъканите ни да могат да се регенерират - само пробиотик не може да направи това.

----------------------------------------------------

Състав в една доза от 15 мл: В 15 мл NRV*
     
Микрокапсулиран Bifidobacterium Lactis 10 милиарда CFU **
Микрокапсулиран Lactobacillus Acidophilus  
Микрокапсулиран Lactobacillus Plantarum  
Микрокапсулиран Lactobacillus Salivarus  
Витамин С (L-Ascorbic acid) 80 мг 100%
L-глутамин (веган) 50 мг **
 
Опаковка за: 33 дни / Количество 500 мл
Начин на прием: 15 мл преди или по време на хранене
Не съдържат: ГМО, Глутен, Соя, Яйца, Ядки, Лактоза
100% натурални цвят и вкус
Страна на произход: Швеция

Състав: Мултифилтрирана вода, веган bifidobacterium lactis, веган lactobacillus acidophilus, веган lactobacillus plantarum, веган lactobacillus salivarius, витамин
c, веган L-глутамин, натурални плодови аромати, естествен оцветител (куркумин), емулгатор (ксантанова гума), консервант на свежестта (калиев сорбат, натриев бензоат), подсладител (сукралоза, ace k), регулатор на киселинността (лимонена киселина). 100% натурален вкус и цвят.

----------------------------------------------------

Нашият течен пробиотик е микрокапсулиран, за да се гарантира, че ще достигне до червата, за да поддържа оптимално стомашно-чревното здраве. 

100% естествен вкус и естествен цвят. Вкусен шот с вкус на лимон.


Защо е добре да се консумират пробиотици?

 

Пробиотиците са полезни микроорганизми, които естествено живеят в червата ни от раждането, но този баланс може да бъде нарушен на всяка възраст по различни причини. Това може да бъде по-силен или по-дълъг курс на антибиотици, необичайно натрупване на дрожди от Candida в тялото ни, но може да бъде причинено и от по-стресиращ период или лоша диета. Въведените отвън пробиотици действат както в нашето тяло, така и в тези на нашето тяло. Можем да ги приемаме не само в случай на нарушен баланс на чревната флора, но дори и за профилактика, тъй като те също са от съществено значение за правилното функциониране на нашата имунна система. Пробиотиците са безопасни за приемане от всеки - те ще се понасят добре от дете, възрастни хора или здрав възрастен.

 

Редица заболявания са свързани с намалени нива на бифидобактерии в червата. Добавката Probiotics с активна съставка Bifidobacterium lactis на Swedish Nutra може да помогне за лечение на синдром на раздразненото черво, висок холестерол и дори психични разстройства.

 

Ето някои случаи, в които консумацията му е силно препоръчителна:

- в случай на възпалително заболяване на червата като придружаваща терапия, също в дългосрочен план


- по време или след антибиотично лечение за възстановяване на чревната флора


- за алергични заболявания на горните дихателни пътища за подпомагане на имунната система


- пациенти с атопичен дерматит (проучванията показват, че кожните симптоми на пациентите се подобряват след шест седмици прием на пробиотици)


- преди пътуване: когато стомахът и храносмилателната ни система са изложени на променени условия (нови подправки, аромати)


- за повтарящи се, упорити вагинални инфекции: Пробиотиците не само имат положителен ефект върху храносмилателната ни система, но също така могат да помогнат за възстановяване и поддържане на здрава, нормална вагинална флора.


Нов продукт от шведския производител на висококачествени хранителни добавки: ефективно абсорбиращ се, лесно смилаем течен пробиотик!

 

В усъвършенстваната си формула Bifidobacterium lactis с добавки с витамин С и L-глутамин помага за защита на стомашно-чревното ни здраве, като същевременно участва в основните процеси на детоксикация на дебелото черво и укрепване на имунитета ни.

 

Чревната флора е сложна общност от микроорганизми в храносмилателната система. Повечето от тях се намират в дебелото черво и се разглеждат от повечето специалисти като отделен орган. Той изпълнява редица важни здравни функции, включително регулиране на метаболитния баланс, но допринася за производството на основни витамини (например витамин К и някои важни витамини от група В, особено пантотенова киселина и фолиева киселина).

 

Пробиотичният комплекс, който може да се прилага в течна, сложна формула, е естествена хранителна добавка, специално разработена за благосъстоянието на чревната флора, дебелото черво и цялата храносмилателна система.

 

Може да прочетете подробно за Bifidobacterium lactis HN019 в статия с полезна информация и научни проучвания тук.

----------------------------------------------------

Хранителна добавка за пиене
Нетно количество: 500 мл 
Една опаковка е за 33 дни
Начин на употреба: 15 мл преди или по време на хранене
Максимално количество за дневен прием: 15 мл
Да не се превишава максимално допустимото количество за дневен прием
Не замества разнообразното хранене
Да се съхранява на място недостъпно за деца
До 2 месеца след отваряне да се съхранява в хладилник
Посъветвайте се с лекар преди употреба по време на бременност или кърмене
Подходящ за вегани
----------------------------------------------------

Ползи от приема на течен пробиотик Суидиш Нутра:

* Високо абсорбираща и високоефективна течна добавка
* Разширена формула с Bifidicaterium lactis, витамин С и L-глутамин
* Предпазва здравето на чревната флора
* Допринася за регулирането на чревния транзит
* Помага за детоксикация на дебелото черво
* Намалява симптомите на раздразнените черва
* Подобрява храносмилателните процеси
* Предотвратява появата на храносмилателни разстройства
* Може да се бори с чревни паразити в храносмилателния тракт
* Помага за по -доброто усвояване на хранителните вещества от храната
* Допринася за контрола на кръвното налягане
* Предотвратява появата на дерматологични заболявания, особено екзема
* Подпомага поддържането на контрол на телесното тегло
* Намалява симптомите на непоносимост към лактоза
* Допринася за укрепване на имунитета на организма
* Подобрява антиоксидантната активност на организма
* Има антивирусни и противовъзпалителни свойства
* Помага за предотвратяване на алергични реакции
* Подходящ за вегани
* Произведено в Швеция по най-високите стандарти за качество
* Не съдържа генетично модифицирани организми

 

Произвежда се в Швеция от най-висококачествените съставки от Суидиш Нутра. Приятният лимонов вкус на продукта е 100% натурален, формулата не съдържа захар: подсладен е с натурална стевия.

Приятният течен продукт с аромат на лимон може лесно да се разтвори в чаша вода и да се консумира директно между или след хранене. Дневната доза е 15 ml и за точно дозиране използвайте дозиращата капачка, която е предоставена в опаковката. Тъй като продуктът е много концентриран, не е нужно да консумирате повече от дневната доза.

 

** Свойствата на активните съставки в описанието на продукта не описват специфичните свойства на продукта, а свойствата на тези съставки въз основа на научни публикации.


-----------------------------------------------

Гаранция за качество

Всички съставки в шведските продукти на Swedish Nutra са произведени по ISO - GMP стандартите, одобрени са от ЕС и идват от най-реномираните, водещи производители в комплект със сертификати за изпитване (COA).

Swedish Nutra отговаря или надвишава всички изисквания на Шведския здравен орган и всички изисквания на ЕС / ЕОБХ.

Поддържаме най-високите стандарти за качество.

Шведската продукция отговаря на всички изисквания за Член 4 (ЕГ) 852/2004. Практика за добра хигиена.

HACCP анализ и програма за мониторинг на критичните контролни точки е интегрирана в производството на Swedish Nutra.

----------------------------------------------------
Отзиви за нас

Доставка и Плащане

Без потвърждение на поръчката:

1. В случай, че сте попълнили всички Ваши данни и данните за доставка и не сте оставили съобщение с което желаете да се свържем с Вас изрично, то Вашата поръчка ще бъде изпратена по най-бързия начин без да има нужда да се свързваме с Вас.

2. Поръчки платени с дебитна или кредитна карта и с акуратно попълнени данни за доставка, могат да се изпращат мигновено, без необходимост от потвърждение.

 

Потвърждение на поръчката:

1. След постъпване на поръчка в нашата система, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение, при нужда от допълнителни пояснения, липсващи данни или друг казус.

2. Всяка следваща поръчка ще се изпраща без необходимост от потвърждение за улеснение на Клиента, освен в случаите когато има нужда от уточнение или желание от страна на клиента да се свържем с него преди доставката.

 

Варианти за безплатна или платена доставка.
 Доставка Безплатна Платена Такса
До офис на Спиди над 50.00 лв  под 50.00 лв 5.00 лв
До адрес със Спиди над 75.00 лв  под 75.00 лв 7.00 лв
До офис на Еконт платена опция платена опция 6.00 лв
До адрес с Еконт платена опция платена опция 8.00 лв

 

Срок за доставка:

Поръчки постъпили и потвърдени до 14:00 часа, се изпращат още на същия ден, за доставка на следващия ден или според графика на куриерската фирма.

Събота и неделя се тълкуват като почивен ден! Поръчки подадени в петък след 14:00 часа до понеделник до 14:00 часа ще бъдат изпратени в понеделник или първия работен ден.

 

Плащане:

Поръчаните продукти могат да бъдат заплатени по следните начини:

1. Наложен платеж - заплаща се на куриера или в офиса на съответната куриерска фирма при получаване на поръчката. В този случай може да се заплати в брой или с карта.

2. Онлайн плащане през Борика - имаме интегрирана система с модула на Борика, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

3. Онлайн плащане през MyPos - имаме интегрирана система с модула на MyPos, както и защитена връзка на сайта с SSL Сертификат. Може да заплатите с всяка карта VISA, Maestro, MasterCard и други.

4. Онлайн плащане през PayPal - имаме интегрирана система с модула на PayPal, както и защитена връзка на с сайта SSL Сертификат

 

Минимална стойност за поръчка:

1. Минималната стойност на поръчка е 15.00 лв с ДДС, без стойността за доставка (ако има такава).

Ръководство за поръчка

Поръчка, въвеждане на данни и промокод

 

1. Харесайте продукт

2. Натиснете "добави в количката"

 

 

3Натиснете върху "пазарната чанта" в горния десен ъгъл.

4. Ще видите кой/кои продукт/и сте добавили. По-долу ще видите опция да премахнете артикул с бутона "Х", в случай, че искате да редактирате.

Може да се върнете в магазина за още продукти като натиснете "обратно в магазина" или да преминете към поръчване, като натиснете върху бутона "към поръчката".

 

 

5. Въвеждане на вашите данни или ако вече сте се регистрирали натиснете върху бутона "Логин" в десния ъгъл в сивото каре.

 

 

6. В стъпка две ще се покажат въведените от Вас данни, може да ги редактирате или да продължите с попълване на останалата информация.

7. Изберете начин на доставка, има две опции:

а/ до офис на спиди (безплатна) като е желателно да изберете точния офис, като натиснете върху полето с по-ситен шрифт "избери офис на Speedy"

б/ доставка до адрес, ако желаете до адрес да се доставят стоките, натиснете върху бутона "доставка до адрес с Rapido" системата автоматично ще изичсли сумата на доставка.

8. изберете начин на плащане. Има две опции натиснете върху желания метод:

а/ плащане с карта (при избор на този метод полето за въвеждане на Вашите данни от картата с която ще платите, ще се визуализира след като завършите всички стъпки и приключите поръчката си)

б/ плащане с наложен платеж (при този метод заплащате стойността на поръчката си при получаването/взимането от куриер) 

 

 

9. Код за отстъпка (ако имате код/ваучер за намаление, моля въведете го в полето под избор на метод на плащане "Код за отстъпка - промокод"

 

 

10. Завършване на поръчката. Най-отдолу отново ще може да видите поръчката си, както и сумата за плащане. Остава да натиснете върху полето за съгласяване с общите условия и политика за поверителност и след това върху зеления бутон с надпис "ПОРЪЧАЙ"

Подобни продукти

Купи на изплащане